Wilde rijst met oesterzwammen

Voorbereiding: 10 minuten     Bereiding:  30 minuten

Ingrediënten

  • Wilde rijst
  • Water
  • Olie (indien toegestaan)
  • Ui, fijngehakt
  • Oesterzwammen, stelen verwijdert
  • 1 eetlepel peterselie,fijngesneden
  • Zout en peper (naar smaak)

Bereidingswijze

  1. Bereid de wilde rijst zoals beschreven op de verpakking.
  2. Verhit olie in een pan op matig hoog vuur en voeg ui  en oesterzwammen toe en bak tot ze zacht en bruin zijn.
  3. Haal de pan van het vuur en meng de wilde rijst er door heen. Meng vervolgens de fijngesneden peterselie door het mengsel.
  4. Breng op smaak met zout en peper.

Eet smakelijk!

Tags: Recepten

Liesbeth van Duijn

Geschreven door:
Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT