Niet meer wegen

Het lijnen schiet niet op. Onsjes kruipen eraf. Deze week heb ik met Judith overlegd. Zij geeft peptalks! We hebben het programma nog een keer doorgenomen en hebben afgesproken dat ik me twee weken niet weeg. Te veel gefixeerd zijn op afvallen, kan ervoor zorgen dat je niet afvalt. Ik ben geobsedeerd: ik sta soms twee keer per dag op de weegschaal. Dus niet wegen, dat valt niet mee. Daarnaast voeg ik zout aan mijn eten toe. Het smaakt lekkerder én ik heb geen honger meer!
Ik hou me op de letter aan het dieet. Ik let er op dat ik voldoende water drink. Vandaag heb ik me wel gemeten. Zie de resultaten! Volgende week weeg ik me weer en zal ik het resultaat met jullie delen….

Tags: Ervaringen cursisten

Adrienne

Geschreven door:
Adrienne

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT